پمپ هیدرولیک
پمپ هیدرولیک : پمپ هیدرولیک قلب تپنده هر سیستم هیدرولیکی است. پمپ ابزاری برای تبدیل توان الکتریکی و یا مکانیکی به هیدرولیکی می باشد. یکی از خطاهای رایج بین مصرف کنندگان ادعای تولید فشار توسط پمپ های هیدرولیک بوده است. نکته مهم اینست که پمپ فقط و فقط جریان روغن تولید میکند و نمیتواند در سیستم فشار تولید کند. در واقع میتواند تحت فشار ایجاد شده از طرف بار مقاوم به تولید دبی تقریبا بدون کاهش ادامه دهد.
هیدرولیک البرز وارد کننده پمپ هیدرولیک ، هیدروموتور ، شیرآلات هیدرولیک
تعمیرات هیدروموتور اوربیتالی پذیرفته میشود
برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمائید
شماره تماس : 02177320026
شماره همراه : 09121759426
هیدروموتور اوربیتالی : گروه هیدرولیک البرز وارد کننده با بیش از نیم قرن تجربه در زمینه فروش ، تامین و تعمیر قطعات هیدرولیک صنعتی ، راهسازی ، الکتروموتور ، شیرآلات هیدرولیک ، بلوک هیدرولیک ، پروپرشنالها ، جک و پاور پک ، یونیت هیدرولیک ، شیر دستی هیدرولیک ، خط کش های اهمی ، شیر الات هیدرولیکی ، شیرهای کنترل فشار و سرعت ، قطعات پمپ پره ای و پیستونی ، قطعات هیدروموتور اوربیتالی ، قطعات هیدروموتورهای پیستونی ، لوازم جانبی دستگاه ، لوازم جانبی هیدرولیک ، شیرهای کنترل جهت ، جریان و فشار و شیرهای پروپرشنال با عملکردهای مختلف ، ساخت انواع جک تلسکوپی، چهار میل مهار ، ساده و …. طبق نقشه ، ساخت پاورپک ، دندهای و پیستونی آماده خدمت گذاری به شما صنعتگران و همکاران ارجمند می باشد. طراحی سیستم های هیدرولیک شامل مدار هیدرولیک ، یونیت پاورپک و جک های هیدرولیک جهت خطوط تولید و ماشین آلات صنعتی و هیدرولیک. ما عمیقا متعهد به جلب اعتماد و رضایت مشتریان از طریق ارائه خدمات مهندسی و اجرای پروژه های هیدرولیک به شکل یک پکیج کامل هستیم.
پمپ هیدرولیک
هرگز نباید پمپ ها را بر اساس تجربه انتخاب کرد . قبل از انتخاب تعدادی از فاکتورهای مهم باید مشخص شود که عبارت اند از : حداکثر فشاری که در سیستم لازم است تا نیروی خروجی کافی برای عملگرها تولید کند ، حداکثر جریان لازم یا جریان متوسط لازم ، وقتی که سیستم از یک آکومولاتور استفاده میکند ، کارایی پمپ ، قابلیت اطمینان کاری ، سهولت نگهداری ، هزینه اولیه خریداری و سروصدای پمپ ، کنترل جریان پمپ در طول مراحل بیکاری سیستم هیدرولیک
پمپ هیدرولیک
پمپ های گریز از مرکز در انواع جریان شعاعی ، جریان محوری و جریان مختلط از نمونه های کاربردی پمپ های با جابجایی غیر مثبت می باشند. با توجه به اینکه پمپ های با جابجائی غیر مثبت توانایی مقاومت در برابر فشار بالا را ندارند، به ندرت در صنعت هیدرولیک مورد استفاده قرار گرفته و معمولا به منظور انتقال اولیه سیال از نقطه ای به نقطه ای دیگر بکار گرفته می شوند.
پمپ هیدرولیک پیستونی
موتور هیدرولیکی یک عملگر مکانیکی است که فشار هیدرولیکی و جریان را به گشتاور و جابجایی زاویه ای (چرخشی) تبدیل می نماید. موتورهای هیدرولیک شامل دستگاه هایی هستند که در نیروگاه های آبی، موتورها و انجین های آبی به کار گرفته می شوند، اما در اصطلاحات امروزی، این اسم بیشتر به موتورهایی اطلاق می شود که از سیالات هیدرولیکی به عنوان بخشی از مدار هیدرولیکی بسته در ماشین آلات هیدرولیکی مدرن استفاده می کنند. بر خلاف موتورهای بخار، از آنجایی که آب غیر قابل تراکم است، نمی توان آنها را تراتل کرد و سوپاپ آنها را نمیتوان بصورت قطع جریان کنترل نمود.
پمپ هیدرولیک پیستونی
هیدروموتور پیستونی شعاعی به لحاظ اجزاء و ساختمان داخلی مشابه پمپ های پیستونی شعاعی می باشد. موتور پیستونی شعاعی دارای یک بلوکه سیلندرِ متصل به محور خروجی می باشد که قادر است نیروی وارد بر پیستون ها را به آن محور منتقل نماید. مقدار جابجایی موتور با تنظیم خارج از مرکزی بلوکه سیلندر و محفظه قابل تغییر است. به منظور جلوگیری از تحت فشار قرار گرفتن محفظه سیلندر، موتور هیدرولیکی پیستونی رادیال نیز مانند نوع محوری مجهز به خط تخلیه از محفظه (case drain) می باشد. گرچه موتورهای پیستونی رادیال به دلیل دقت بالای ساخت قیمت اولیه بالایی دارند ولی عمر طولانی و بازده بالا و قابلیت تولید گشتاور بالا در سرعت پایین استفاده از آنها را توجیه می کند.
هیدروموتور پیستونی شعاعی
به لحاظ اجزاء و ساختمان داخلی مشابه پمپ های پیستونی شعاعی می باشد. موتور پیستونی شعاعی دارای یک بلوکه سیلندرِ متصل به محور خروجی می باشد که قادر است نیروی وارد بر پیستون ها را به آن محور منتقل نماید. مقدار جابجایی موتور با تنظیم خارج از مرکزی بلوکه سیلندر و محفظه قابل تغییر است. به منظور جلوگیری از تحت فشار قرار گرفتن محفظه سیلندر، موتور هیدرولیکی پیستونی رادیال نیز مانند نوع محوری مجهز به خط تخلیه از محفظه (case drain) می باشد. گرچه موتورهای پیستونی رادیال به دلیل دقت بالای ساخت قیمت اولیه بالایی دارند ولی عمر طولانی و بازده بالا و قابلیت تولید گشتاور بالا در سرعت پایین استفاده از آنها را توجیه می کند.
موتور های هیدرولیکی شامل انواع زیر می شوند
1 – موتورهای چرخدنده و پره ای
2 – موتور های ژیروتور
3 – موتورهای پلانجر محوری
4 – موتورهای پیستونی
انواع موتورهای هیدرولیک پیستونی
- پمپ هیدرولیک شعاعی
- موتورهای پیستونی محوری
- موتورهای پیستونی خطی
- موتورهای پیستونی با محور مورب
- پمپ هیدرولیک
هیدروموتورهای پیستونی شعاعی
یک لوله ی سیلندری متصل به درایو شفت دارند، که دارای تعدادی پیستون است که در سوراخ های شعاعی سیلندر حرکت رفت و برگشتی دارند. پیستون ها بصورت عمود بر محور میل لنگ قرار می گیرند. با چرخیدن میل لنگ، پیستون ها بصورت خطی با فشار سیال حرکت می کنند. موتورهای پیستونی شعاعی در دو نوع کلی هستند، ۱٫ پیستونی فشار به داخل ۲٫ پیستونی فشار به خارج
هیدروموتور پیستونی شعاعی
نوع میل لنگی (به عنوان مثال موتور هیدرولیکی staffa یا SAl) با تک بادامک و پیستون فشار به داخل اساسا یک طراحی قدیمی محسوب می شود با این وجود ویژگی های گشتاور اولیه ی فوق العاده بالایی دارد. موتورهای پیستونی شعاعی نوع میل لنگی قادرند با سرعت “خزش” کار کنند و برخی می توانند بطور یکنواخت تا سرعت ۱۵۰۰ rpm کار کنند و در عین حال ویژگی های گشتاوری خروجی ثابتی را ارائه دهند. و این باعث می شود که آنها هنوز هم تطبیق پذیرترین طراحی را داشته باشند.
هیدروموتور پیستونی محوری
در طراحی های متفاوتی وجود دارند. این طراحی های متفاوت شامل نحوه ی توزیع سیال در پیستون یا سیلندرهای مختلف و همچنین طراحی خود سیلندرها است. برخی موتورها پیستون هایی دارند که با استفاده از میله ها (بسیار شبیه موتور احتراق داخلی) به بادامک متصل شده است، در حالی که بقیه آنها “کفشک” شناور و یا حتی با سیلندر های تلسکوپی تماس کروی دارند، مانند نوع پارکر دنیزون کالزونی (Parker Denison Calzoni). هر طراحی مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله توانایی چرخش آزادانه، بازده حجمی بالا، قابلیت اطمینان بالا و غیره.
هیدروموتور پیستونی اینترموت
نوع حلقه بادامکی مولتی لوب (Multi-lobe cam ring) یک حلقه بادامکی با چند لوب است و غلتک های پیستون در مقابل حلقه بادامکی به خارج فشار می آورند. این باعث ایجاد خروجی یکنواخت با گشتاور اولیه ی بالا می شود، اما اغلب در رنج سرعت بالا محدود می شوند. این نوع از موتورها، مخصوصا در کاربردهای سرعت پایین مناسب هستند و می توانند قدرت بسیار بالایی ایجاد نمایند.
هیدروموتور پیستونی محوری
این هیدروموتورها نیز از قاعده ی حرکت رفت و برگشتی پیستون استفاده می نماید تا شفت خروجی را بچرخاند. اما حرکت بجای شعاعی محوری است. تعدادی پیستون بصورت دایروی در یک محفظه (بلوک سیلندر، روتور، یا بشکه) قرار دارند. این محفظه بوسیله شفتی که با پیستون های پمپ کننده هم راستاست حول محورش می چرخد. دو طرح برای موتوهای پیستونی محوری وجود دارد، نوع سواش پلیت (swashplate) و نوع محور مورب. در طراحی سواش پلیت، پیستون و شفت درایو موازی هستند و در طراحی محور مورب، پیستون ها با زاویه ای نسبت به درایو شفت اصلی قرار گرفته اند.
هیدرو موتور پیستونی خطی
از فشار اعمال شده بر انتهای پیستون هایی که در سیلندرها حرکت رفت و برگشتی انجام می دهند، گشتاور تولید می کنند. در طراحی خطی، درایو شفت و سیلندر موتور هم محور هستند. فشار در انتهای پیستون ها باعث یک عکس العمل در مقابل کج شدن سواش پلیت می شود و سیلندر و شفت را می چرخاند. گشتاور ایجاد شده متناسب با مساحت پیستون ها و تابعی از زوایه ی قرار گرفتن سوآش پلیت است. این موتورها در مدل های ثابت و با جابجایی متغیر ساخته می شوند و زاویه ی سوآش پلیت جابجایی موتور را تعیین می نماید.
پمپ هیدرولیک پره ای
از عکس العمل فشار روی پیستون های رفت و برگشتی، گشتاور ایجاد می نمایند. در این طراحی سیلندر و درایو شفت تحت زاویه ای بهم وصل شده انده، عکس العمل، در خلاف فلنچ درایو شفت است. سرعت و گشتاور با تغییر زاویه از یک سرعت حداقلی با جابجایی و گشتاور حداکثری مشخص در زاویه ی ۳۰ درجه تا سرعت ماکزیمم با جابجایی و گشتاور حداقل تغییر می کنند.
پمپ هیدرولیک پره ای
هیدروموتور پیستونی چیست؟ یکی وسیله ی دوار میباشد که بسیار کاربرد دارد و در بخش اتوماسیون هیدرولیک صنایع خودرو سازی ، صنایع سیمان، صنایع معدن، صنایع شیمیایی، صنایع فولاد و خط های تولید ماشین آلات و دستگاه های هیدرولیک و .. کاربرد دارد .
پمپ هیدرولیک
سیلندر دورانی محدود عبارت است از دوران موتور با یک زاویه مشخص
تعریف هیدرو موتور یا موتور هیدرولیکی چیست؟
هیدروموتور پیستونی چیست؟ موتور هيدروليك عملگرهايي که همواره دوران میکنند هیدروموتور میباشد و هنگام دوران بار چرخشی برای ایجاد گشتاور مورد نیاز موتورهای هیدرولیکی یا هیدروموتورها استفاده میشوند.عملگرها به سه نوع عملگر پره ای ، عملگر دنده ای و عملگر پیستونی تقسیم می شوند.
پمپ هیدرولیک پره ای
بیشترین دبی مجاز که از موتور عبور می کند و بیشترین سرعت
ثابت گشتاور بر طبقNm/bar . به وسیله ثابت گشتاور میزان گشتاور موتور در فشار های کاری گوناگون به دست می آید.
میزان حجم جابجایی روغن با واحد سانتی متر مکعب( cm3)
بیشترین گشتاور موتور در اختلاف فشار بیشینه
پمپ هیدرولیک
پمپ هیدرولیک – محوری
پمپ هیدرولیک – شعاعی
در هیدروموتورهای شعاعی یا رادیال ، پیستونها در راستای شعاع چیده می شوند به وسیله شاتون ، میل لنگ شفت باعث حرکت هیدروموتور می شوند. یکی از مزیت های هیدروموتورهای شعاعی این است که سرعت را تا یک درو در دقیقه تنظیم می کنند . داشتن خروجی گشتاور بالا نیز از دیگر مزایای هیدرو موتور شعاعی میباشد.
پمپ هیدرولیک پره ای
هیدروموتور اوربیتالی چیست؟ از ویژگی های هیدرو موتورهای اوربیتالی می توان به عدم داغ کردن در دورهای بالا ،کیفیت بالای قطعات داخلی ، استفاده از رنگ کوره ای در رنگ کردن هیدروموتورها و . . اشاره کرد. با ایجاد جریان پرفشار در مدار ، سطح انرژی سیال را بالا می برد. این فشار توسط پمپ هیدرولیک خلق نمی شود بلکه از آنجا که جریان سیال باید بر بارهای مقاوم عمل کننده های هیدرولیکی ( همانند سیلندرها یا موتورهای هیدرولیک ) فائق آید ، فشار جریان افزایش می یابد.
پمپ هیدرولیک پره ای
اساس کار پمپ هیدرولیک ، اعمال متناوب نیروی رانش به بسته های مجزای سیال محبوس شده در فضای بین تیغه های پمپ و پوسته آن و کاهش حجم این بسته ها به هنگام حرکت ازسمت مکش به سمت تخلیه و در نتیجه افزایش فشار جریانی است. بنابراین ، پمپ هیدرولیک بر اساس تغییر حجم فیزیکی محفظه پمپ کار می کند که سیال در آن آب بندی شده است.
پمپ هیدرولیک پره ای
نیروی محرک پمپ هیدرولیک توسط موتورهای احتراقی و یا الکتروموتورها تأمین می شوند. الکتروموتورها ، اغلب موتورهای جریان متناوب ، سنکرون اند. محدوده سرعت این موتورها اغلب 1200 تا 1800rpm است. در بعضی از پمپ های هیدرولیک همانند پمپ فرمان هیدرولیک ، این سرعت ممکن است تا 3600 rpm افزایش یابد. در کاربردهای هوایی و فضایی ، پمپ هایی با سرعت 2000rpm به کار می رود. درسیستم های متحرک و جاهایی که کمیت وزن و حجم پمپ مهم است ، معمولا از واحد های کوچک با سرعت بالا استفاده می شود.
انواع پمپ هیدرولیک:
پمپ هیدرولیک به دو نوع تقسیم می شود :
– حجم جابجایی ثابت
– حجم جابجایی متغیر
پمپ هیدرولیک دنده ای
در پمپ هیدرولیک نوع حجم جابجایی ثابت ، به ازاء هر دور گردش شفت ، حجم ثابتی از سیال ، پمپ می شود و تنها عامل افزایش دبی خروجی ، سرعت چرخش شفت است.
این پمپ ها به سه نوع زیر تقسیم میشوند :
– پمپ دنده ای؛ – پمپ پره ای؛ – پمپ پیستونی
۱.۱ – پمپ دنده ای
پمپ هیدرولیک دنده ای به دو نوع تقسیم می شوند :
– پمپ دنده ای دنده خارجی
– پمپ دنده ای دنده داخلی
پمپ هیدرولیک دنده ای
پمپ هیدرولیک دنده ای دنده خارجی متشکل از دو چرخدنده است که در آن شفت محرک با خار به چرخدنده محرک پمپ وصل شده است. چرخدنده هرزگرد با چرخدنده محرک درگیر است و هر دو باهم می چرخند. دندانه های چرخدنده های درگیر با هم ، دریچه های ورودی و خروجی پمپ را نسبت به هم آب بندی می کنند. با گردش چرخدنده ها ، در قسمت ورودی پمپ ، دندانه های دو چرندنده از هم باز می شوند. باز شدن دندانه ها یک مکش و انبساط حجمی در این قسمت به وجود آورده و سبب می شود که سیال دراثر فشار هوای مخزن سیال به درون پمپ رانده شود. این سیال سپس در فضای خالی بین دندانه های چرخدنده ها و بدنه پمپ ، به طرف دریچه خروجی هدایت می گردد. در این قسمت دندانه های دو چرخدنده به هم نزدیک شده و باعث می شود سیال به طرف خارج رانده شود. باید توجه کرد که آب بندی بین دندانه های دو چرخدنده به روغن اجازه نمی دهد که از وسط پمپ عبور کرده و به قسمت ورودی پمپ باز گردد.
پمپ هیدرولیک دنده ای
پمپ هیدرولیک دنده ای دنده ، داخلی از یک چرخدنده محرک خارجی که درون یک چرخدنده داخلی حلقه ای قرار گرفته ، ساخته شده است. با گردش چرخدنده ها ، به دلیل دور شدن دندانه ها از یکدیگر ، مکش ( به دلیل انبساط حجم ) ایجاد شده و سیال به واسطه فشار هوا به درون پمپ رانده می شود. در این پمپ نیز ، سیال در فضای بین دندانه ها و دیواره هلالی جابه جا شده و از دریچه خروجی پمپ خارج می گردد. دیواره هلالی ، دندانه های چرخدنده داخلی را آب بندی می کند. به دلیل نوع طراحی ، این پمپ ها را نمی توان با حجم جابجایی قابل تنظیم ساخت.
پمپ هیدرولیک پیستونی
پمپ هیدرولیک پره ای از دو قسمت اصلی بدنه و روتور تشکیل شده است. پره ها در شیارهای روتور جای گرفته اند و در این شیارها به صورت شعاعی می لغزند. روتور با خار به شفت اصلی پمپ متصل شده است و به همراه آن می چرخد. با گردش روتور ، پره ها به دلیل نیروی گریز از مرکز ( که گاهی اوقات با نیروی فنر یا فشار سیال نیز تقویت می شود ) به دیواره داخلی بدنه پمپ می چسبند. روتور نسبت به بدنه پمپ به صورت خارج از مرکز قرار گرفته است و بنابراین به هنگام چرخش روتور ، پره ها به داخل و خارج جابه جا می شوند. به هنگام گردش روتور ، فضای بین پره ها و بدنه پمپ در قسمت ورودی انبساط یافته و مکش ایجاد شده در این قسمت و فشار اتمسفر داخل مخزن سیال هیدرولیک ، سبب می شود و سیال به داخل پمپ رانده شود. سیال در فضای خالی بین پره ها و بدنه جابه جا شده و به طرف دریچه خروجی پمپ هدایت می گردد.
پمپ هیدرولیک پیستونی
بالانس : در پمپ هیدرولیک پره ای بالانس عدم تعادل نیرو حذف شده است. سطح داخل بدنه این پمپ ها ، فرم بیضوی دارد و این فرم سبب می شود که در یک بار گردش شفت پمپ ، پره ها دو بار درون شیارهای روتور جابه جا شوند. بدین ترتیب لازم است در این پمپ ها دو دریچه دریچه ورودی در هم ادغام شده ، به طوری که بر روی بدنه پمپ عملا یک دریچه ورودی و یک دریچه خروجی مشاهده می گردد. این طرح باعث می شود که فشار به صورت مساوی در طرفین پمپ ( در دو طرف شفت اصلی پمپ ) ایجاد شود. بدین ترتیب نیروی متعادلی به شفت اصلی پمپ وارد شده و اصطلاحا پمپ بالانس می باشد. این پمپ ها ی پره ای تحمل فشارها و سرعت های بیشتری نسبت به پمپ ها ی پره ای غیر بالانس دارند ، زیرا سایش یاتاقان شفت اصلی ، پمپ در حد طبیعی است.
پمپ هیدرولیک پره ای
پمپ هیدرولیک قلب تپنده هر سیستم هیدرولیکی است. پمپ ابزاری برای تبدیل توان الکتریکی و یا مکانیکی به هیدرولیکی می باشد. یکی از خطاهای رایج بین مصرف کنندگان ادعای تولید فشار توسط پمپ های هیدرولیک بوده است. نکته مهم اینست که پمپ فقط و فقط جریان روغن تولید میکند و نمیتواند در سیستم فشار تولید کند. در واقع میتواند تحت فشار ایجاد شده از طرف بار مقاوم به تولید دبی تقریبا بدون کاهش ادامه دهد.
پمپ هیدرولیک پره ای
پمپهای هیدرولیک انواع مختلفی دارد. از جمله میتوان به پمپ دنده ای، پمپ پیستونی و پمپ تیغه ای اشاره کرد. این تقسیم بندی نوعا بر مبنای میزان دبی خروجی و حداکثر فشار کاری پمپ صورت پذیرفته است. شایعترین مورد استفاده از پمپ در سیستم هیدرولیک، پمپ دنده ای میباشد. چرا که محدوده وسیعی از دبی مورد نیاز را پوشش میدهد. فشار کاری قابل قبولی در اکثر طراحیها دارد. در مقایسه بهای پرداختی، قیمت پمپ دنده ای گزینه مناسب سازندگان یونیت هیدرولیک می باشد.
هیدروموتور اوربیتالی تی آر دبلیو
هیدروموتور اوربیتالی تی آر دبلیو : مهم ترین و بزرگترین تولید کنندگان هیدروموتورهای اوربیتالی با شاخصه سرعت کم در قبال گشتاور بالا می باشد. دانفوس بیش از 3000 هیدروموتور اوربیتالی متفاوت (در اندازه ها و نوع شفت مختلف) را با توجه به نوع استفاده آن می تواند به مصرف کننده جهت کاربرد در صنایع مختلف پیشنهاد دهد.
نحوه عملکرد هیدروموتور اوربیتالی
عملگر دورانی هیدرولیکی یا همان موتور چرخ دنده داخلی نوع دیگری از موتورهای دورانی چرخ دنده ای هستند که در ساختمان داخلی آنها دو چرخ دنده داخلی و خارجی با یکدیگر درگیر می باشند. سیال تحت فشار به محفظه موتور وارد شده و موجبات درگیری کامل چرخ دنده ها را فراهم می سازد. گشتاور موتورهای چرخ دنده داخلی (نسبت به چرخ دنده خارجی) دارای تغییرات کمتری بوده و لذا برای کاربردهای با سرعت پایین مناسب تر هستند. در این نوع موتور هیدرولیکی، مکانیزم درگیری دندانه ها به گونه ای است که ایجاد گشتاورهای خروجی بالا و سرعت های پایین و یکنواخت امکان پذیر می باشد. هیدروموتور دنده ای را نیز می توان در ترکیب با جعبه دنده های کاهنده مورد استفاده قرار داد که در این حالت، دستیابی به سرعت های کمتر از 1 دور بر دقیقه با گشتاورهای بالاتر از 400 N.m امکان پذیر می باشد.
چرخ دنده داخلی به سه گروه تقسیم می شوند
1 – شامل موتورهای ژیروتوری با محرکه مستقیم است (Direct-drive gerotor motor). در این نوع هیدروموتور دنده ای تعداد دندانه چرخ دنده داخلی یک عدد از تعداد دندانه های چرخدنده خارجی کمتر است. شکل دندانه ها به گونه ای است که همواره هر دندانه از چرخ دنده داخلی با بخشی از چرخ دنده خارجی در تماس است. با ورود سیال پر فشار به موتور، هر دو چرخدنده می چرخند. محور چرخدنده داخلی با محور موتور هم مرکز بوده و فاصله آن با محور چرخدنده خارجی همواره ثابت است.
2 – موتورهای چرخدنده داخلی شامل موتورهای ژیروتوری با حرکت مداری (مانند هیدروموتورهای اوربیتالی دانفوس) (Orbiting gerotor motor) است که از یک جفت چرخدنده (یک چرخ دنده ثابت خارجی (Stationary outer gear) و یک چرخدنده متحرک داخلی (Rotating inner gear))، یک کوپلینگ و یک کوموتاتور یا صفحه شیردار تشکیل شده است. چرخ دنده خارجی یک دندانه بیشتر از چرخدنده داخلی دارد. کوماتاتور هم با سرعتی برابر با چرخدنده داخلی می چرخد.
3 – از این نوع هیدروموتورها، موتور ژیروتوری غلتکی می باشد.
مشخصات فنی پمپ هیدرولیک
1 – هیدروموتور هایی با حجم جابجایی/دور 8 سی سی الی 800 سی سی
2 – هیدروموتور هایی با دور rpm 2500 برای کوچکترین سایز و rpm 600 برای بزرگترین سایز
3 – هیدروموتور هایی با گشتاور تولیدی 13 نیوتن-متر الی 2700 نیوتن-متر
4 – هیدروموتور هایی با توان خروجی 2 کیلووات الی 70 کیلووات
ویژگی هیدروموتور اوربیتالی
1 – عملکرد نرم و روان هیدروموتور در سرعت های مختلف
2 – گشتاور ثابت در سرعت های مختلف
3 – گشتاور بالا در هنگام شروع کار
4 – فشار برگشت بالا بدون استفاده از خط تخلیه
5 – بازدهی بالا
6 – عمر طولانی هیدروموتور در شرایط سخت کاری
7 – طراحی هندسی مناسب و کم جاگیر بودن هیدروموتور
8 – توان تحمل بالای یاتاقانها در برابر نیروهای شعاعی و محوری
9 – کاربرد درسیستم های هیدرولیک مدار باز و مدار بسته
10 – مناسب جهت کار با انواع روغن های هیدرولیک
کاربرد هیدروموتور اوربیتالی
- تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی
- پمپ هیدرولیک
- ماشین آلات کشاورزی
- ماشین آلات مخصوص بارگیری مواد و بالابر ها (Lifting)
- تجهیزات جنگلداری
- ماشین آلات مخصوص چمن زنی – تجهیزات دریایی (آبی)
هیدروموتور اوربیتالی
آتوس ، اوربیتالی ، اینترموت ، پاورپک هیدرولیک ، پاورپک هیدرولیک با الکتروموتور
پاورپک هیدرولیک با الکتروموتور سه فار ، پمپ ، پمپ atos ، پمپ آتوس 3029
پمپ آتوس 4046 ، پمپ آتوس 5073 ، پمپ آتوس 5090 ، پمپ پیستونی
پمپ پیستونی atos ، پمپ پیستونی vickers ، پمپ پیستونی آتوس
پمپ پیستونی هیدرولیک ، پمپ پیستونی هیدرولیک ویکرز ، پمپ پیستونی ویکرز
پمپ متغیر آتوس ، پمپ هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک دنده ای ، پمپ هیدرولیک دنده ای ستیما
هیدروموتور پیستونی
پمپ واریابل آتوس ، پیستونی ، پیستونی زد وای ، تعمیرات هیدروموتور
زد وای ، ساخت پاورپک هیدرولیک ، ساخت یونیت هیدرولیک ، طراحی پاورپک هیدرولیک
طراحی و ساخت یونیت و پاورپک هیدرولیک ، طراحی یونیت هیدرولیک ، فروش atos
فروش پمپ vickers ، فروش پمپ اتوس ، فروش پمپ ویکرز ، فروش قطعات هیدروموتور
فروش محصولات ویکرز ، فروش موتور هیدرولیکی ، فروش هیدروموتور
هیدروموتور پره ای
فروش هیدروموتور JMDG8 ، فروش هیدروموتور زد وای ، قیمت پمپ اتوس
قیمت پمپ ویکرز ، قیمت هیدروموتور پیستونی ، قیمت یونیت هیدرولیک
قیمت یونیت هیدرولیک و پاورپک هیدرولیک ، نمایندگی atos ، نمایندگی آتوس در ایران
نمایندگی اتوس ، هیدروپمپ JMDG31 ، هیدروپمپ JMDG8 ، هیدرولیک آتوس
هیدروموتور ، هیدروموتور JMDG31 ، هیدروموتور اوربیتالی ، هیدروموتور پره ای ، هیدروموتور پیستونی
هیدروموتور دنده ای
هیدروموتور پیستونی اینترموت ، هیدروموتور پیستونی زد وای ، ویکرز ، یونیت پاور هیدرولیک
یونیت هیدرولیک ، یونیت هیدرولیک با الکتروموتور سه فار ، یونیت هیدرولیک با موتور سه فار
یونیت هیدرولیک و پاورپک هیدرولیک با پمپ دنده ای ، 4500 سی سی اینترموت ، اوربیتالی
اینترموت ، اینترموت 4500 ، اینترموت nhm32 ، اینترموت ایتالیا ، پروپرشنال ، پروپرشنال ها
پیستونی ، پیستونی زد وای ، تعریف هیدروموتور
پمپ هیدرولیک
فروشگاه هیدرولیک ، فروشگاه هیدروموتور ، قیمت هیدروموتور اینترموت
کاتالوگ اینترموت ، موتور هیدرولیک ، موتور هیدرولیک اینترموت ، نمایندگی اینترموت
نمایندگی اینترموت ایتالیا ، نمایندگی بلوک پروپرشنال ، نمایندگی بلوک های پروپرشنال
نمایندگی بلوک های شیر برقی ، نمایندگی بلوک هیدرولیک ، نمایندگی پروپرشنال
نمایندگی پروپرشنال ها ، نمایندگی پروپرشنالها ، نمایندگی پمپ پره ای
پمپ هیدرولیک پره ای
نمایندگی پمپ پیستونی ، نمایندگی پمپ هیدرولیک پیستونی ، نمایندگی هیدرولیک پیستونی
نمایندگی هیدروموتور ، نمایندگی هیدروموتور اوربیتالی ، نمایندگی هیدروموتور اینترموت
نمایندگی هیدروموتور پره ای ، نمایندگی هیدروموتور پیستونی ، نمایندگی هیدروموتور پیستونی اینترموت
نمایندگی هیدروموتور دنده ای ، هیدروپمپ اینترموت ، هیدروپمپ پیستونی اینترموت
پمپ هیدرولیک پیستونی
هیدروموتور پیستونی زد وای ، هیدروموتور دستگاه ، هیدروموتور دستگاه پلاستیک
هیدروموتور دستگاه تزریق ، هیدروموتور دستگاه تزریق پلاستیک ، اوربیتالی ، اینترموت
ببین انواع شیر برقی هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک دنده ای
پمپ هیدرولیک دنده ای ستیما ، پیستونی ، پمپ هیدرولیک پیستونی ، هیدروموتور
هیدروموتور اوربیتالی ، هیدروموتور پره ای ، هیدروموتور پیستونی ، هیدروموتور دنده ای .
پمپ هیدرولیک روغن کاری
هیدروموتور پیستونی زد وای ، هیدروموتور دستگاه ، هیدروموتور دستگاه پلاستیک
هیدروموتور دستگاه تزریق ، هیدروموتور دستگاه تزریق پلاستیک ، اوربیتالی ، اینترموت
ببین انواع شیر برقی هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک دنده ای
پمپ هیدرولیک دنده ای ستیما ، پیستونی ، پمپ هیدرولیک پیستونی ، هیدروموتور
هیدروموتور اوربیتالی ، هیدروموتور پره ای ، هیدروموتور پیستونی ، هیدروموتور دنده ای .
پمپ هیدرولیک دنده ای
هیدروموتور پیستونی زد وای ، هیدروموتور دستگاه ، هیدروموتور دستگاه پلاستیک
هیدروموتور دستگاه تزریق ، هیدروموتور دستگاه تزریق پلاستیک ، اوربیتالی ، اینترموت
ببین انواع شیر برقی هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک ، پمپ هیدرولیک دنده ای
پمپ هیدرولیک دنده ای ستیما ، پیستونی ، پمپ هیدرولیک پیستونی ، هیدروموتور
هیدروموتور اوربیتالی ، هیدروموتور پره ای ، هیدروموتور پیستونی ، هیدروموتور دنده ای .