آکومولاتور
آکومولاتور ، نمایندگی آکومولاتور ، آکومولاتور چیست ، آکومولاتور هیدرولیک ، انواع آکومولاتور ، آکومولاتور های هیدرولیکی آکومولاتور هیدرولیکی مقداری از سیال را تحت فشار در خود ذخیره می کند و در صورت لزوم دوباره به مدار می فرستد و می تواند در مدار های مختلف کار های متفاوتی انجام دهد.برای ذخیره روغن، ممکن است در مدار برای مدت کوتاهی احتیاج به روغن زیاد باشد، در اینجا پمپ، آنگونه که برای مدت کوتاهی بتواند این جریان ماکزیمم را تولید کند طراحی نمی شود. دبی پمپ کمتر است و در مدتی از سیکل کاری که دبی پمپ بیشتر از نیاز مدار می باشد، آکومولاتور را پر می کند.حال اگر در قسمتی از سیکل کار نیاز به جریان ماکزیمم روغن در مدار می فرستد.
هیدرولیک البرز وارد کننده پمپ هیدرولیک ، هیدروموتور ، شیرآلات هیدرولیک
تعمیرات آکومولاتور پذیرفته میشود
برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمائید
شماره تماس : 02177320026
شماره همراه : 09121759426
اکومولاتور وسیلهای است که در سیستمهای برودتی مایع (روغن) را از گاز جدا میکند. این وسیله در انتهای خط ساکشن (قبل از کمپرسور) قرار میگیرد و مایع و گاز را به سمت ساکشن کمپرسور هدایت میکند و از ورود مایع که به سمت کمپرسور در حال حرکت است جلوگیری مینماید.به زبان سادهتر اکومولاتور دستگاه هیدرولیکی سادهای است که انرژی را بهصورت فشار سیال انباشته میکند و از این فشار ذخیرهشده در صنایع و سیستمهای گوناگون استفاده میشود.بهعنوانمثال در بالابرها یا جرثقیلهای هیدرولیک هنگام حرکت کابین آسانسور یا جرثقیل به سمت بالا به انرژی زیادی نیاز است. این انرژی را بهوسیلهی اکومولاتور تأمین میکنند.
نمایندگی آکومولاتور
اکومولاتور کاربردهای بسیار زیادی دارد و در بخشهای مختلف صنایع گوناگون از آن استفاده میشود. بهطورکلی اکومولاتور در سیستمهای مختلف از ورود مایع به داخل کمپرسور جلوگیری میکند؛ مثلاً در مکانیزم یخچالهای صنعتی و سردخانههای صنعتی برای پیشگیری از ورود مایع به کمپرسور و جلوگیری از صدمات زیاد به سیستم، این وسیله کاربردی مورداستفاده قرار میگیرد.
آکومولاتور هیدرولیک
اکومولاتورهای هیدرولیک در سیستمهای مختلف برای ذخیره انرژی به کار میروند. این وسیله عملکردی مشابه عملکرد باطریهای قابل شارژ در دستگاههای الکتریکی دارد. وظیفه اصلی اکومولاتور هیدرولیک در سیستم، تأمین جریان روغن موردنیاز با فشار مشخص است.از پرکاربردترین نوع اکومولاتور هیدرولیک میتوان به اکومولاتورهای هیدرولیک صنعتی، اکومولاتورهای هیدروپنوماتیک و انواع اکومولاتورهای گازی اشاره کرد. گازی که در اکومولاتورهای هیدرولیک مورداستفاده قرار میگیرد یک گاز خنثی میباشد و عملکرد آن بر اساس قانون بویل ماروت است؛ یعنی در دمای ثابت و مشخص، فشار گاز داخل اکومولاتور با نسبت عکس حجم تغییر میکند.
جریان هیدرولیک
در خطوط جریان هیدرولیک از مایعات استفاده می شود.این خطوط میتواند برای انتقال نیرو، کنترل بار و یا هر نوع هدایت هیدرولیکی مورد استفاده قرار گیرند.مایع هیدرولیک صرف نظر از نوع آن که می تواند روغن، آب و یا یک مایع دیگر باشد ،همواره تحت تاثیر نوسانات فشار قرار دارد.مایعات تراکم ناپذیر هستند و این بدان معناست که هر گونه تغییر ناگهانی فشار در مایع درون جریان سیال ،مستقیما به خط لوله جریان منتقل می شود.این امر البته دو صورت عدم وجود آکومولاتور یا کپسول ازت در خط انتقال هیدرولیک اتفاق می افتد.چرا که آکومولاتور ها تعدیل کننده فشار بوده و با قرار دادن آکومولاتور در خط جریان هیدرولیک این افزایش ناگهانی فشار دمپ می شود.همانطور که قبلا توضیح داده شد نام دیگر آن مخزن ازت است.
- آکومولاتور
- نمایندگی آکومولاتور
- آکومولاتور چیست
- آکومولاتور هیدرولیک
- انواع آکومولاتور
- آکومولاتور های هیدرولیکی
رایجترین کاربرد
رایجترین کاربرد یک آکومولاتور در یک سامانه هیدرولیک، پشتیبانی از شدت جریان خروجی یک پمپ (دبی) و ادامه این جریان برای مدت کوتاهی پس از قطع جریان پمپ میباشد.در بیشتر موارد برای تحت فشار قرار دادن سیال هیدرولیکی در آن از یک گاز تحت فشار استفاده میشود.در حقیقت آکومولاتورها در شرایطی که سامانه پرفشار باشد شارژ میشوند و وقتی که فشار سامانه کم باشد، قشار ذخیرهشده خود را در مدار تخلیه میکنند.آکومولاتورها نمیتوانند جریانی پیوسته و با فشاری ثابت به سامانه ارسال کنند.دلیل این امر افت فشار سیال هیدرولیک پس از خروج از آن است.
مخازن هیدرولیکی
به مجموعهای از مخازن هیدرولیکی، شیرآلات کنترل و الکتروموتورها، یک یونیت هیدرولیک یا پاورپک میگویند که تاثیر زیادی روی سیستم طراحی شده دارد. این یونیتها میتوانند دائما جهت جریان سیال، دبی مورد نیاز و فشار سیال را کنترل کرده و مقادیر مورد نیاز را تامین کنند.یکی از نکات مهم در یونیتهای هیدرولیکی، نوع طراحی آن است؛ این طراحی باید بر اساس نوع نیاز مشتری و محدودیتهای ابعادی انجام شود. در غیر اینصورت میزان بازدهی یونیت به طور قابل ملاحظهای کاهش پیدا میکند.
در واقع یک تولید کنندهی
پمپ هیدرولیک در واقع یک تولید کنندهی دبی است که که باعث افزایش میزان انرژی سیال میشود. نحوهی کار این پمپها بطوریست که جریان با فشار کم را از مخزن سیال گرفته و به جریال پرفشار در سیستم تبدیل میکند.یک پمپ هیدرولیکی بر اساس نوع عملکرد به دو دستهی پمپهای دینامیکی و پمپهای جابجایی مثبت تقسیمبندی میشود. در پمپ دینامیکی، انرژی جنبشی منتقل شده به سیال در طول مسیر به گرادیان فشار تبدیل میشود. از جمله زیر شاخههای این پمپ میتوان به پمپ گریز از مرکز و پمپ با اثر ویژه اشاره کرد.
پمپ هیدرولیک
پمپ هیدرولیک در واقع یک تولید کنندهی دبی است که که باعث افزایش میزان انرژی سیال میشود. نحوهی کار این پمپها بطوریست که جریان با فشار کم را از مخزن سیال گرفته و به جریال پرفشار در سیستم تبدیل میکند.یک پمپ هیدرولیکی بر اساس نوع عملکرد به دو دستهی پمپهای دینامیکی و پمپهای جابجایی مثبت تقسیمبندی میشود. در پمپ دینامیکی، انرژی جنبشی منتقل شده به سیال در طول مسیر به گرادیان فشار تبدیل میشود. از جمله زیر شاخههای این پمپ میتوان به پمپ گریز از مرکز و پمپ با اثر ویژه اشاره کرد.
آکومولاتور